Cégünkről

Ipari kiállításon az Euro Cabletechnics Kft.

2011-ben alakultunk, szerelt kábelek gyártásával, kábelkonfekcionálással foglalkozunk. Ügyfélspecifikus, réz alapú vezeték és kábel– csatlakozó konfekciókat állítunk össze. Jelenleg egy 300 m2-es csarnokban működünk.

A napi gyártási programok gyors és hatékony megváltoztatását lehetővé tevő rugalmas gyártási rendszert dolgoztunk ki és alkalmazunk. Olyan versenyelőnyt biztosító termelési struktúrát építettünk ki, amely alkalmas a rugalmas, kis darabszámú gyártásra. Amely által gazdaságosan tudjuk menedzselni az ügyfél igények hirtelen, gyors változásait.

Folyamataink hatékonyságát szisztematikusan és folyamatosan tökéletesítjük.  

Célunk, hogy gyors és rugalmas beszállításokkal stabilizáljuk a kis és közepes darabszámú piacon kiépített pozíciónkat.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el. Amikor egy megrendelő, két hasonló minőséget és árakat produkáló ipari beszállító közül választ, akkor sok esetben a vállalatok reputációja dönti el a választást. Ezért is tartom kiemelkedően fontosnak.

Meggyőződésem, hogy ma a megbízhatóság egy imázs. A bizalom pedig egy nagyon értékes erőforrás, a legfontosabb az üzletben.

Versenyeszköz jelleget kapnak olyan, fizikai paraméterekkel nem leírható dolgok, mint a vállalati kultúra. A vállalatok manapság sokkal inkább számíthatnak morális jellegű vizsgálatra és értékelésre, mint a múltban. Az üzleti világban ma már magasabbak a követelmények, fontossá vált az üzleti tisztesség is. Az emberek már nem csak jó pénzügyi eredményeket várnak el, hanem azt is igénylik, hogy a vállalatok mindezt a fair play szabályait betartva, társadalmi felelősséget vállalva érjék el. Ennek az érezhető változásnak én szívből örülök, hiszen meggyőződésem, hogy a profit és a társadalmi felelősség elválaszthatatlanok. A hosszú távú profit a jó reputációból származik, amelynek alapja az erkölcsi kikezdhetetlenség és a fair play.

2015-ben Az év Széchenyi vállalkozása kitüntetett címet kaptuk.


Fent vagyunk a NAV köztartozásmentes adózók listáján.

2015-ben dupla A-minősítést kaptunk a BISNODE csoporttól.

Bisnode minősítésünk bizonyíték arra, hogy cégünk elismert, megbízható vállalat, stabil finanszírozással, kiszámítható, konzervatív gazdálkodással és fizetési fegyelemmel.
Hozzáértő, jó minőségű gyártóként, növekedésre ítélt, stabil szereplő a Magyar piacon.

Horváth Károly
/Ügyvezető Igazgató/


45,000,000,-forintos biztosítás:

Mivel gyártmányaink a világ szinte minden tájára exportálásra kerülnek, egy esetleges minőséghiba költsége könnyen akkorára duzzadhat, ami már egymagunk számára kezelhetetlenné válik. Ezért, a már meglévő, teljes körűen kiépített, az egész céget átfogó és lefedő biztosítási rendszerünket (Ami az általános felelősségbiztosításon túl, magában foglalja a szolgáltatásunk tárgyát, tehát a szerelt kábeleket, a szolgáltatás felelősségét, és a munkáltatói felelősséget) 45,000,000,-ft. azaz negyvenötmillió forintra emeltük.